Trondheim 2030

Hei! Vi ser du bruker Internet Explorer

Microsoft har sluttet å oppdatere sikkerheten til Internet Explorer og anbefaler at man bruker Microsoft Edge istedet. På dette grunnlaget er ikke denne nettsiden optimalisert for Internet Explorer. Vi anbefaler at du åpner nettsiden i en annen nettleser.

Les mer her.

Arrangement

Den hemmelige hagen – Anne Isabel Udbye

Del denne artikkelen

Midt i byen, på Kalvskinnet, våkner nabolaget til hanegal, klukking og grisegrynt hver morgen. I Elvegata ligger nemlig Anne Isabel Udbye sin paradishage. Udbye er også kjent i bybildet som Tante Isabel med bruktbutikkene sine. Udbye forteller historien om slekten som har holdt til ved Nidelven i fem generasjoner. Harald Udbye, tippoldefaren, drev Udbyes handelsgartneri og senere frøhandel her. Vi får omvisning i den hemmelige hagen som er rik på både blomster og dyr, samt servering fra hennes egen kafé.

Tid og sted: Tirsdag 24. juni kl. 12.00, Elvegata 3
Pris: 180,- inkl. kaffe og bakst
Påmelding: Kulturenheten, tlf. 72 54 57 00 eller 72 54 57 14,
Hornemansgården, tlf. 73 84 17 00, eller forhåndssalg på hoopla.no. Søk på Den kulturelle spaserstokken våren 2021.
Frist for avbestilling 17. juni, gjelder kun ved påmelding per telefon

Saken plassert geografisk

AVLYST

Åpningstider

Kontakt

Telefon:

Munkvoll helse- og velferdssenter

Senior, Musikk

100,-

Les hele saken

Filtrer kart

Se alle saker på kartet

Har du lest disse sakene?