Trondheim 2030

Hei! Vi ser du bruker Internet Explorer

Microsoft har sluttet å oppdatere sikkerheten til Internet Explorer og anbefaler at man bruker Microsoft Edge istedet. På dette grunnlaget er ikke denne nettsiden optimalisert for Internet Explorer. Vi anbefaler at du åpner nettsiden i en annen nettleser.

Les mer her.

Arrangement

Lager11 og konsert med Daniel Røssing

Del denne artikkelen

Lager11 har på sin korte levetid allerede blitt et blomstrende sted for mat, kultur og opplevelser. Her finnes både møtested og lokaler for kulturlivet, med også et eget område for street food i obligatorisk røff atmosfære. Her finner du 8 matboder med mat fra ulike deler av verden og et raust område der man selv velger hvor man sitter og spiser. På Lager11 inviterer vi til kombinert omvisning og påfølgende konsert med Daniel Røssings soloforestilling “Amerikadressen”. I forestillingen får vi høre historien om den 120 år gamle dressen som ble skreddersydd i USA, og om hvordan den fant veien tilbake tilbake til Norge. I tillegg får vi et spennende innblikk i USAs tidlige musikkhistorie.

Program:
Kl. 15.30 Omvisning på Lager11
kl. 16.00 – 16.45 Bespising, kjøp av mat i boder
kl. 16.45 – 17.30 Konsert: Amerikadressen

Tid og sted: Torsdag 27.mai kl. 15.30 – 17.30, Lager11, Sluppenvegen 11
Pris: 120 ,- inkl omvisning og konsert.
Åpne matboder, servering besørges av hver enkelt
Påmelding: Kulturenheten, tlf. 72 54 57 00 eller 72 54 57 14,
Hornemansgården, tlf. 73 84 17 00, eller forhåndssalg på hoopla.no. Søk på Den kulturelle spaserstokken våren 2021.
Frist for avbestilling: 18.mai, gjelder kun ved påmelding per telefon

Saken plassert geografisk

AVLYST

Åpningstider

Kontakt

Telefon:

Munkvoll helse- og velferdssenter

Senior, Musikk

100,-

Les hele saken

Filtrer kart

Se alle saker på kartet

Har du lest disse sakene?