Trondheim 2030

Hei! Vi ser du bruker Internet Explorer

Microsoft har sluttet å oppdatere sikkerheten til Internet Explorer og anbefaler at man bruker Microsoft Edge istedet. På dette grunnlaget er ikke denne nettsiden optimalisert for Internet Explorer. Vi anbefaler at du åpner nettsiden i en annen nettleser.

Les mer her.

Arrangement

Nidarosdomen i nytt lys

Del denne artikkelen

Se Nidarosdomens interiør i et flunkende nytt lys! Høsten 2020 fikk Nidarosdomen ny belysning som fremhever de flotte skattene som tidligere har ligget skjult i kirkehvelvingens mørke. Bli med inn i det enestående kirkerommet og opplev steinskulpturer, glassmalerier og detaljer i bueganger og hvelv på en helt ny måte. Erik Selmer, lysdesigneren selv, gir oss en introduksjon til prosjektet og tar oss deretter med på en vandring i kirkerommet.

Tid og sted: Onsdag 3. februar kl. 13.00, Besøkssenteret ved Nidarosdomen
Pris: 170,- åpen kafé
Påmelding: Kulturenheten, tlf. 72 54 57 00 eller 72 54 57 14.
Hornemansgården, tlf. 73 84 17 00
Frist for avbestilling: 27. januar

Saken plassert geografisk

AVLYST

Åpningstider

Kontakt

Telefon:

Munkvoll helse- og velferdssenter

Senior, Musikk

100,-

Les hele saken

Filtrer kart

Se alle saker på kartet

Har du lest disse sakene?