Trondheim 2030

Hei! Vi ser du bruker Internet Explorer

Microsoft har sluttet å oppdatere sikkerheten til Internet Explorer og anbefaler at man bruker Microsoft Edge istedet. På dette grunnlaget er ikke denne nettsiden optimalisert for Internet Explorer. Vi anbefaler at du åpner nettsiden i en annen nettleser.

Les mer her.

Levende by

Om Trondheim 2030

Del denne artikkelen

Her er redaksjonen i Trondheim 2030 (fra venstre): Hans Kringstad, Merete Mauland, Grete Kristin Hennissen, Turid Helle, Martin Vitsø, Brit Hassel og Tine Nilsen. Ikke til stede: Tove Skjegstad, Lone Grønbech, Inger Mari Hansen Eggen og Astrid Hølmo Fasting. Carl-Erik Eriksson/Trondheim kommune

Trondheim 2030 er et nettmagasin om byutvikling i Trondheim utgitt av Trondheim kommune.

Nettmagasinet Trondheim 2030 inneholder artikler om hva Trondheim kommune gjør for å utvikle en levende by. Her får du tips til hvordan smartere valg i hverdagen kan påvirke både klima og miljø. Du finner info om de sentrumsnære bydelene, hva som skjer av utvikling og aktiviteter. Og du kan engasjere deg i byutviklingen ved å bli med på arrangementer, gi innspill og dele ideer.

Trondheim 2030 skal gi et godt innblikk i hvordan byen Trondheim utvikles, og være et strategisk verktøy for å fremme god byutvikling, demokrati og involvering samt bidra til økt synlighet, engasjement og debatt om byutvikling.

Redaksjon

Trondheim 2030 skal være en inspirerende kilde til kunnskap om byutvikling i Trondheim, og at nettmagasinet skal framstå som kunnskapsrikt, aktuelt og inviterende.

Trondheim 2030 henvender seg til publikum med interesse for byutvikling, lokalpolitikere, studenter, egne ansatte og lokalmedia.

En fast intern redaksjon, med hjelp av interne kommunikasjonsrådgivere og eksterne frilansere, skal skrive relevante og engasjerende artikler av høy kvalitet.

Responsiv design gjør at nettmagasinet automatisk er tilpasset alle type skjermer.

Tips oss!
Tips oss om saker på redaksjon2030@trondheim.kommune.no

Kontaktpersoner:
Redaktør Turid Helle (924 82 321)

Utgiver:
Trondheim kommune, kommunalområde byutvikling.

Vil du ha de siste nyhetene fra Trondheim 2030?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Takk for din påmelding!

Har du lest disse sakene?