Trondheim 2030

Hei! Vi ser du bruker Internet Explorer

Microsoft har sluttet å oppdatere sikkerheten til Internet Explorer og anbefaler at man bruker Microsoft Edge istedet. På dette grunnlaget er ikke denne nettsiden optimalisert for Internet Explorer. Vi anbefaler at du åpner nettsiden i en annen nettleser.

Les mer her.

Elgeseter

Førende planer for Elgeseter

Del denne artikkelen
Flyfoto av Elgeseterområdet

Elgeseterområdet: Flyfoto tatt fra Nidelva ved Kalvskinnet i sørlig retning mot Lerkendal. Samfundet, St. Olav, NTNU Gløshaugen ses i bildet. Foto: Trondheim kommune

Lurer du på hva som er besluttet og legger føringer for videre utvikling av Elgeseter? De viktigste planene kan du lese om her.

Tekst
Turid Helle

Kommunen har ulike roller i utviklingen av bycampus: som fasilitator og samarbeidspartner i en rekke planer og prosjekter, som medansvarlig i Miljøpakken og som planmyndighet. Det er bystyret som skal vedta de endelige reguleringsplanene.

Følg kommunens arbeid på nettsiden Bycampus Elgeseter.

Planprogram og veiledende plan

Bystyret fastsatte et eget Planprogram for universitets- og campusformål i Bycampus Elgeseter og en Veiledende plan for offentlige rom og forbindelser i Bycampus Elgeseter (VPOR) 25.april 2019.

Planprogram og VPOR legger føringer for det videre arbeidet med reguleringsplaner for campusutvikling på Elgeseter og rundt Gløshaugen.

NTNUs campusplaner

Bilde tidslinje utvikling NTNUNTNU har utarbeidet en tidslinje for arbeidet med campusutvikling. Den er tilgjengelig på NTNU campusutvikling.

Her kan du også følge med på hva som skjer med campussamlingen og byggeprosjektene .

Saken plassert geografisk

AVLYST

Åpningstider

Kontakt

Telefon:

Munkvoll helse- og velferdssenter

Senior, Musikk

100,-

Les hele saken

Filtrer kart

Se alle saker på kartet

Vedtatte planer